Contact

Soigneur is gretig en ambitieus. Momenteel zijn we druk met de blog en het vierjaarlijks uitbrengen van het magazine, maar Soigneur wil meer. Onder de noemer Soigneur hopen wij in de toekomst boeken, apps, (fiets) kleding, fietsreizen, -films, -exposities en theateravonden aan te bieden.

Wil je samen met ons kijken naar de samenwerkingsmogelijkheden voor jouw merk of bedrijf neem dan contact op via: partnerships@soigneur.nl.

Redactie

Soigneur inspireert, motiveert en informeert racefietsers en wielerliefhebbers in Nederland en België. Van fanatieke wielrenners (ook baanfietsers, cyclocrossers, etc.), sociale racefietsers, in vorm blijf-fietsers, klimmers, sprinters, lifestyle freaks en kilometervreters, tot lezers, kijkers en veel-gebruikers van wielerliteratuur, -fotografie en -uitzendingen.

Vragen of tips voor de redactie van Soigneur? Stuur ons dan een berichtje via: redactie@soigneur.nl

Femke Hoogland

Chef Redactie
010 - 4771058
femke@soigneur.nl

Pers

Achtergronden, interviews, beeldreportages, tijdloze verhalen, foto’s uit de oude doos en stijlvolle iconen, Soigneur magazine verhaalt in woord en beeld over inspirerende soms historische, vaak legendarische mensen, momenten, plekken en spullen uit de wielersport met de nadruk op passie, beleving en stijl. In Soigneur magazine geen actuele wedstrijdverslagen of -uitslagen, Soigneur gaat op zoek naar de personen en verhalen achter de prestaties.

Persvragen of tips voor de redactie van Soigneur? Stuur ons dan een berichtje via: pers@soigneur.nl

Vincent Luyendijk

Partnerships Soigneur
0102214650
vincent@soigneur.nl

Partnership / Adverteren

Soigneur werkt samen met toonaangevende merken van binnen en buiten de fietswereld. Wil je samen met ons kijken naar de mogelijkheden voor jouw merk of bedrijf neem dan contact op via: partnerships@soigneur.nl.

Vincent Luyendijk

Uitgever Soigneur
010-2214600
vincent@soigneur.nl

Soigneur in mijn winkel

Soigneur wordt verkocht via boekwinkels, fietsenwinkels en designstores. Heb of ken je een winkel waar Soigneur thuishoort  stuur ons dan een berichtje via: winkels@soigneur.nl

Heb je vragen over je bestelling of het afsluiten van een abonnement op Soigneur? Stuur dan een berichtje naar: winkels@soigneur.nl

 

Femke Hoogland

Marketing
010-2214650
winkels@soigneur.nl

Over Soigneur

NIEUWSBRIEF


Please leave this field empty.